Voetbalvereniging Rossum

Voetbalvereniging Rossum is een Voetbalclub gelegen aan Maarten van Rossumstraat 2 in Rossum.

Meer informatie over Voetbalvereniging Rossum in Rossum

Voetbalvereniging Rossum is een Voetbalclub gelegen in Rossum op Maarten van Rossumstraat 2.

Ben jij opzoek naar een Voetbalclub in de buurt van Rossum? Dan ben je bij Voetbalvereniging Rossum op de juiste plek. Bij Voetbalvereniging Rossum hebben ze voetbalvelden, kleedkamers met douches en een gezellige kantine.

Bij Voetbalvereniging Rossum kun je in een leuk voetbalteam spelen in Rossum. Je komt in een leuk team en zal doordeweeks trainen en in het weekend een wedstrijd spelen. Meld je aan bij Voetbalvereniging Rossum om lid te worden. 

Voetbalvereniging Rossum in Rossum is de plek om te voetballen. Deze Voetbalclub is gelegen aan Maarten van Rossumstraat 2 in Rossum. Het maakt niet uit of je woonachtig bent in Rossum of niet, iedereen is welkom bij Voetbalvereniging Rossum. Je kan Voetbalvereniging Rossum telefonisch bereiken op: 31 418 661 735 of bekijk de website door op de link hieronder te klikken.

Hoe kom je bij Voetbalvereniging Rossum? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Voetbalvereniging Rossum het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. Voetbalclub
  2. Voetbalvereniging Rossum

Bezoekers bekeken ook