Voetbalvereniging Maasdijk

Voetbalvereniging Maasdijk is een Voetbalclub gelegen aan Lange Kruisweg 44d in Maasdijk.

Meer informatie over Voetbalvereniging Maasdijk in Maasdijk

Voetbalvereniging Maasdijk is een Voetbalclub gelegen in Maasdijk op Lange Kruisweg 44d.

Ben jij opzoek naar een Voetbalclub in de buurt van Maasdijk? Dan ben je bij Voetbalvereniging Maasdijk op de juiste plek. Bij Voetbalvereniging Maasdijk hebben ze voetbalvelden, kleedkamers met douches en een gezellige kantine.

Bij Voetbalvereniging Maasdijk kun je in een leuk voetbalteam spelen in Maasdijk. Je komt in een leuk team en zal doordeweeks trainen en in het weekend een wedstrijd spelen. Meld je aan bij Voetbalvereniging Maasdijk om lid te worden. 

Voetbalvereniging Maasdijk in Maasdijk is de plek om te voetballen. Deze Voetbalclub is gelegen aan Lange Kruisweg 44d in Maasdijk. Het maakt niet uit of je woonachtig bent in Maasdijk of niet, iedereen is welkom bij Voetbalvereniging Maasdijk. Je kan Voetbalvereniging Maasdijk telefonisch bereiken op: 31 174 509 203 of bekijk de website door op de link hieronder te klikken.

https://www.vvmaasdijk.nl/

Hoe kom je bij Voetbalvereniging Maasdijk? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Voetbalvereniging Maasdijk het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. Voetbalclub
  2. Voetbalvereniging Maasdijk

Bezoekers bekeken ook