Voetbalvereniging "De Blesse"

Voetbalvereniging "De Blesse" is een Voetbalclub gelegen aan Markeweg 23 in Blesdijke.

Meer informatie over Voetbalvereniging "De Blesse" in Blesdijke

Voetbalvereniging "De Blesse" is een Voetbalclub gelegen in Blesdijke op Markeweg 23.

Ben jij opzoek naar een Voetbalclub in de buurt van Blesdijke? Dan ben je bij Voetbalvereniging "De Blesse" op de juiste plek. Bij Voetbalvereniging "De Blesse" hebben ze voetbalvelden, kleedkamers met douches en een gezellige kantine.

Bij Voetbalvereniging "De Blesse" kun je in een leuk voetbalteam spelen in Blesdijke. Je komt in een leuk team en zal doordeweeks trainen en in het weekend een wedstrijd spelen. Meld je aan bij Voetbalvereniging "De Blesse" om lid te worden. 

Voetbalvereniging "De Blesse" in Blesdijke is de plek om te voetballen. Deze Voetbalclub is gelegen aan Markeweg 23 in Blesdijke. Het maakt niet uit of je woonachtig bent in Blesdijke of niet, iedereen is welkom bij Voetbalvereniging "De Blesse". Je kan Voetbalvereniging "De Blesse" telefonisch bereiken op: 31 561 441 800 of bekijk de website door op de link hieronder te klikken.

https://www.vvdeblesse.nl/

Hoe kom je bij Voetbalvereniging "De Blesse"? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Voetbalvereniging "De Blesse" het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. Voetbalclub
  2. Voetbalvereniging “De Blesse”

Bezoekers bekeken ook