Voetbalvereniging "Hansweertse Boys"

Voetbalvereniging "Hansweertse Boys" is een Voetbalclub gelegen aan Zijpe 17 in Hansweert.

Meer informatie over Voetbalvereniging "Hansweertse Boys" in Hansweert

Voetbalvereniging "Hansweertse Boys" is een Voetbalclub gelegen in Hansweert op Zijpe 17.

Ben jij opzoek naar een Voetbalclub in de buurt van Hansweert? Dan ben je bij Voetbalvereniging "Hansweertse Boys" op de juiste plek. Bij Voetbalvereniging "Hansweertse Boys" hebben ze voetbalvelden, kleedkamers met douches en een gezellige kantine.

Bij Voetbalvereniging "Hansweertse Boys" kun je in een leuk voetbalteam spelen in Hansweert. Je komt in een leuk team en zal doordeweeks trainen en in het weekend een wedstrijd spelen. Meld je aan bij Voetbalvereniging "Hansweertse Boys" om lid te worden. 

Voetbalvereniging "Hansweertse Boys" in Hansweert is de plek om te voetballen. Deze Voetbalclub is gelegen aan Zijpe 17 in Hansweert. Het maakt niet uit of je woonachtig bent in Hansweert of niet, iedereen is welkom bij Voetbalvereniging "Hansweertse Boys". Je kan Voetbalvereniging "Hansweertse Boys" telefonisch bereiken op: 31 113 383 123 of bekijk de website door op de link hieronder te klikken.

http://www.hansweertseboys.nl/

Hoe kom je bij Voetbalvereniging "Hansweertse Boys"? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Voetbalvereniging "Hansweertse Boys" het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. Voetbalclub
  2. Voetbalvereniging “Hansweertse Boys”

Bezoekers bekeken ook