Voetbalvereniging Meterik

Voetbalvereniging Meterik is een Voetbalclub gelegen aan Speulhofsbaan 45 in Meterik.

Meer informatie over Voetbalvereniging Meterik in Meterik

Voetbalvereniging Meterik is een Voetbalclub gelegen in Meterik op Speulhofsbaan 45.

Ben jij opzoek naar een Voetbalclub in de buurt van Meterik? Dan ben je bij Voetbalvereniging Meterik op de juiste plek. Bij Voetbalvereniging Meterik hebben ze voetbalvelden, kleedkamers met douches en een gezellige kantine.

Bij Voetbalvereniging Meterik kun je in een leuk voetbalteam spelen in Meterik. Je komt in een leuk team en zal doordeweeks trainen en in het weekend een wedstrijd spelen. Meld je aan bij Voetbalvereniging Meterik om lid te worden. 

Voetbalvereniging Meterik in Meterik is de plek om te voetballen. Deze Voetbalclub is gelegen aan Speulhofsbaan 45 in Meterik. Het maakt niet uit of je woonachtig bent in Meterik of niet, iedereen is welkom bij Voetbalvereniging Meterik. Je kan Voetbalvereniging Meterik telefonisch bereiken op: of bekijk de website door op de link hieronder te klikken.

Hoe kom je bij Voetbalvereniging Meterik? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Voetbalvereniging Meterik het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. Voetbalclub
  2. Voetbalvereniging Meterik

Bezoekers bekeken ook