R.K. Voetbalvereniging De Raven

R.K. Voetbalvereniging De Raven is een Voetbalclub gelegen aan Hasselsestraat 1 in Luyksgestel.

Meer informatie over R.K. Voetbalvereniging De Raven in Luyksgestel

R.K. Voetbalvereniging De Raven is een Voetbalclub gelegen in Luyksgestel op Hasselsestraat 1.

Ben jij opzoek naar een Voetbalclub in de buurt van Luyksgestel? Dan ben je bij R.K. Voetbalvereniging De Raven op de juiste plek. Bij R.K. Voetbalvereniging De Raven hebben ze voetbalvelden, kleedkamers met douches en een gezellige kantine.

Bij R.K. Voetbalvereniging De Raven kun je in een leuk voetbalteam spelen in Luyksgestel. Je komt in een leuk team en zal doordeweeks trainen en in het weekend een wedstrijd spelen. Meld je aan bij R.K. Voetbalvereniging De Raven om lid te worden. 

R.K. Voetbalvereniging De Raven in Luyksgestel is de plek om te voetballen. Deze Voetbalclub is gelegen aan Hasselsestraat 1 in Luyksgestel. Het maakt niet uit of je woonachtig bent in Luyksgestel of niet, iedereen is welkom bij R.K. Voetbalvereniging De Raven. Je kan R.K. Voetbalvereniging De Raven telefonisch bereiken op: 31 497 541 771 of bekijk de website door op de link hieronder te klikken.

https://www.deraven.nl/

Hoe kom je bij R.K. Voetbalvereniging De Raven? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je R.K. Voetbalvereniging De Raven het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. Voetbalclub
  2. R.K. Voetbalvereniging De Raven

Bezoekers bekeken ook