Combinatie Sportclub Wilnis

Combinatie Sportclub Wilnis is een Voetbalclub gelegen aan Pieter Joostenlaan 7 in Wilnis.

Meer informatie over Combinatie Sportclub Wilnis in Wilnis

Combinatie Sportclub Wilnis is een Voetbalclub gelegen in Wilnis op Pieter Joostenlaan 7.

Ben jij opzoek naar een Voetbalclub in de buurt van Wilnis? Dan ben je bij Combinatie Sportclub Wilnis op de juiste plek. Bij Combinatie Sportclub Wilnis hebben ze voetbalvelden, kleedkamers met douches en een gezellige kantine.

Bij Combinatie Sportclub Wilnis kun je in een leuk voetbalteam spelen in Wilnis. Je komt in een leuk team en zal doordeweeks trainen en in het weekend een wedstrijd spelen. Meld je aan bij Combinatie Sportclub Wilnis om lid te worden. 

Combinatie Sportclub Wilnis in Wilnis is de plek om te voetballen. Deze Voetbalclub is gelegen aan Pieter Joostenlaan 7 in Wilnis. Het maakt niet uit of je woonachtig bent in Wilnis of niet, iedereen is welkom bij Combinatie Sportclub Wilnis. Je kan Combinatie Sportclub Wilnis telefonisch bereiken op: 31 297 285 247 of bekijk de website door op de link hieronder te klikken.

https://www.cswilnis.nl/

Hoe kom je bij Combinatie Sportclub Wilnis? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Combinatie Sportclub Wilnis het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. Voetbalclub
  2. Combinatie Sportclub Wilnis

Bezoekers bekeken ook