Leiderdorpse Voetbalvereniging R.C.L.

Leiderdorpse Voetbalvereniging R.C.L. is een Voetbalclub gelegen aan Bloemerd 2 in Leiderdorp.

Meer informatie over Leiderdorpse Voetbalvereniging R.C.L. in Leiderdorp

Leiderdorpse Voetbalvereniging R.C.L. is een Voetbalclub gelegen in Leiderdorp op Bloemerd 2.

Ben jij opzoek naar een Voetbalclub in de buurt van Leiderdorp? Dan ben je bij Leiderdorpse Voetbalvereniging R.C.L. op de juiste plek. Bij Leiderdorpse Voetbalvereniging R.C.L. hebben ze voetbalvelden, kleedkamers met douches en een gezellige kantine.

Bij Leiderdorpse Voetbalvereniging R.C.L. kun je in een leuk voetbalteam spelen in Leiderdorp. Je komt in een leuk team en zal doordeweeks trainen en in het weekend een wedstrijd spelen. Meld je aan bij Leiderdorpse Voetbalvereniging R.C.L. om lid te worden. 

Leiderdorpse Voetbalvereniging R.C.L. in Leiderdorp is de plek om te voetballen. Deze Voetbalclub is gelegen aan Bloemerd 2 in Leiderdorp. Het maakt niet uit of je woonachtig bent in Leiderdorp of niet, iedereen is welkom bij Leiderdorpse Voetbalvereniging R.C.L.. Je kan Leiderdorpse Voetbalvereniging R.C.L. telefonisch bereiken op: 31 71 589 3450 of bekijk de website door op de link hieronder te klikken.

https://rcl.nl/

Hoe kom je bij Leiderdorpse Voetbalvereniging R.C.L.? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Leiderdorpse Voetbalvereniging R.C.L. het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. Voetbalclub
  2. Leiderdorpse Voetbalvereniging R.C.L.

Bezoekers bekeken ook