Sportvereniging Maaskantse Boys

Sportvereniging Maaskantse Boys is een Voetbalclub gelegen aan De Liesdaal, Pastoor Roesweg 43 in Maren-Kessel.

Meer informatie over Sportvereniging Maaskantse Boys in Maren-Kessel

Sportvereniging Maaskantse Boys is een Voetbalclub gelegen in Maren-Kessel op De Liesdaal, Pastoor Roesweg 43.

Ben jij opzoek naar een Voetbalclub in de buurt van Maren-Kessel? Dan ben je bij Sportvereniging Maaskantse Boys op de juiste plek. Bij Sportvereniging Maaskantse Boys hebben ze voetbalvelden, kleedkamers met douches en een gezellige kantine.

Bij Sportvereniging Maaskantse Boys kun je in een leuk voetbalteam spelen in Maren-Kessel. Je komt in een leuk team en zal doordeweeks trainen en in het weekend een wedstrijd spelen. Meld je aan bij Sportvereniging Maaskantse Boys om lid te worden. 

Sportvereniging Maaskantse Boys in Maren-Kessel is de plek om te voetballen. Deze Voetbalclub is gelegen aan De Liesdaal, Pastoor Roesweg 43 in Maren-Kessel. Het maakt niet uit of je woonachtig bent in Maren-Kessel of niet, iedereen is welkom bij Sportvereniging Maaskantse Boys. Je kan Sportvereniging Maaskantse Boys telefonisch bereiken op: 31 412 472 032 of bekijk de website door op de link hieronder te klikken.

https://www.maaskantseboys.nl/

Hoe kom je bij Sportvereniging Maaskantse Boys? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Sportvereniging Maaskantse Boys het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. Voetbalclub
  2. Sportvereniging Maaskantse Boys

Bezoekers bekeken ook