Voetbalvereniging De Jonge Spartaan

Voetbalvereniging De Jonge Spartaan is een Voetbalclub gelegen aan Oostplaatseweg 19 in Middelharnis.

Meer informatie over Voetbalvereniging De Jonge Spartaan in Middelharnis

Voetbalvereniging De Jonge Spartaan is een Voetbalclub gelegen in Middelharnis op Oostplaatseweg 19.

Ben jij opzoek naar een Voetbalclub in de buurt van Middelharnis? Dan ben je bij Voetbalvereniging De Jonge Spartaan op de juiste plek. Bij Voetbalvereniging De Jonge Spartaan hebben ze voetbalvelden, kleedkamers met douches en een gezellige kantine.

Bij Voetbalvereniging De Jonge Spartaan kun je in een leuk voetbalteam spelen in Middelharnis. Je komt in een leuk team en zal doordeweeks trainen en in het weekend een wedstrijd spelen. Meld je aan bij Voetbalvereniging De Jonge Spartaan om lid te worden. 

Voetbalvereniging De Jonge Spartaan in Middelharnis is de plek om te voetballen. Deze Voetbalclub is gelegen aan Oostplaatseweg 19 in Middelharnis. Het maakt niet uit of je woonachtig bent in Middelharnis of niet, iedereen is welkom bij Voetbalvereniging De Jonge Spartaan. Je kan Voetbalvereniging De Jonge Spartaan telefonisch bereiken op: 31 187 480 768 of bekijk de website door op de link hieronder te klikken.

http://www.dejongespartaan.nl/

Hoe kom je bij Voetbalvereniging De Jonge Spartaan? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Voetbalvereniging De Jonge Spartaan het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. Voetbalclub
  2. Voetbalvereniging De Jonge Spartaan

Bezoekers bekeken ook