Voetbal vereniging K.G.B. Bovenkarspel

Voetbal vereniging K.G.B. Bovenkarspel is een Voetbalclub gelegen aan De Gouw 19 in Bovenkarspel.

Meer informatie over Voetbal vereniging K.G.B. Bovenkarspel in Bovenkarspel

Voetbal vereniging K.G.B. Bovenkarspel is een Voetbalclub gelegen in Bovenkarspel op De Gouw 19.

Ben jij opzoek naar een Voetbalclub in de buurt van Bovenkarspel? Dan ben je bij Voetbal vereniging K.G.B. Bovenkarspel op de juiste plek. Bij Voetbal vereniging K.G.B. Bovenkarspel hebben ze voetbalvelden, kleedkamers met douches en een gezellige kantine.

Bij Voetbal vereniging K.G.B. Bovenkarspel kun je in een leuk voetbalteam spelen in Bovenkarspel. Je komt in een leuk team en zal doordeweeks trainen en in het weekend een wedstrijd spelen. Meld je aan bij Voetbal vereniging K.G.B. Bovenkarspel om lid te worden. 

Voetbal vereniging K.G.B. Bovenkarspel in Bovenkarspel is de plek om te voetballen. Deze Voetbalclub is gelegen aan De Gouw 19 in Bovenkarspel. Het maakt niet uit of je woonachtig bent in Bovenkarspel of niet, iedereen is welkom bij Voetbal vereniging K.G.B. Bovenkarspel. Je kan Voetbal vereniging K.G.B. Bovenkarspel telefonisch bereiken op: 31 228 513 032 of bekijk de website door op de link hieronder te klikken.

http://www.vvkgb.nl/

Hoe kom je bij Voetbal vereniging K.G.B. Bovenkarspel? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Voetbal vereniging K.G.B. Bovenkarspel het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. Voetbalclub
  2. Voetbal vereniging K.G.B. Bovenkarspel

Bezoekers bekeken ook