Stichting Speciale Voetbaldagen

Stichting Speciale Voetbaldagen is een Stichting gelegen aan De Tinnegieter 5 in Heeze.

Meer informatie over Stichting Speciale Voetbaldagen in Heeze

Stichting Speciale Voetbaldagen is een Stichting gelegen in Heeze op De Tinnegieter 5.

Ben jij opzoek naar een Stichting in de buurt van Heeze? Dan ben je bij Stichting Speciale Voetbaldagen op de juiste plek. Bij Stichting Speciale Voetbaldagen hebben ze voetbalvelden, kleedkamers met douches en een gezellige kantine.

Bij Stichting Speciale Voetbaldagen kun je in een leuk voetbalteam spelen in Heeze. Je komt in een leuk team en zal doordeweeks trainen en in het weekend een wedstrijd spelen. Meld je aan bij Stichting Speciale Voetbaldagen om lid te worden. 

Stichting Speciale Voetbaldagen in Heeze is de plek om te voetballen. Deze Stichting is gelegen aan De Tinnegieter 5 in Heeze. Het maakt niet uit of je woonachtig bent in Heeze of niet, iedereen is welkom bij Stichting Speciale Voetbaldagen. Je kan Stichting Speciale Voetbaldagen telefonisch bereiken op: 31 6 38914501 of bekijk de website door op de link hieronder te klikken.

http://specialevoetbaldagen.nl/

Hoe kom je bij Stichting Speciale Voetbaldagen? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Stichting Speciale Voetbaldagen het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. Voetbalclub
  2. Stichting Speciale Voetbaldagen

Bezoekers bekeken ook