Voetbalvereniging Capelle

Voetbalvereniging Capelle is een Voetbalclub gelegen aan P.C. Boutenssingel 1 in Capelle aan den IJssel.

Meer informatie over Voetbalvereniging Capelle in Capelle aan den IJssel

Voetbalvereniging Capelle is een Voetbalclub gelegen in Capelle aan den IJssel op P.C. Boutenssingel 1.

Ben jij opzoek naar een Voetbalclub in de buurt van Capelle aan den IJssel? Dan ben je bij Voetbalvereniging Capelle op de juiste plek. Bij Voetbalvereniging Capelle hebben ze voetbalvelden, kleedkamers met douches en een gezellige kantine.

Bij Voetbalvereniging Capelle kun je in een leuk voetbalteam spelen in Capelle aan den IJssel. Je komt in een leuk team en zal doordeweeks trainen en in het weekend een wedstrijd spelen. Meld je aan bij Voetbalvereniging Capelle om lid te worden. 

Voetbalvereniging Capelle in Capelle aan den IJssel is de plek om te voetballen. Deze Voetbalclub is gelegen aan P.C. Boutenssingel 1 in Capelle aan den IJssel. Het maakt niet uit of je woonachtig bent in Capelle aan den IJssel of niet, iedereen is welkom bij Voetbalvereniging Capelle. Je kan Voetbalvereniging Capelle telefonisch bereiken op: 31 10 450 5519 of bekijk de website door op de link hieronder te klikken.

http://www.vvcapelle.nl/

Hoe kom je bij Voetbalvereniging Capelle? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Voetbalvereniging Capelle het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. Voetbalclub
  2. Voetbalvereniging Capelle

Bezoekers bekeken ook