Sportvereniging Duiveland

Sportvereniging Duiveland is een Vereniging of organisatie gelegen aan Weelstraat 5 in Oosterland.

Meer informatie over Sportvereniging Duiveland in Oosterland

Sportvereniging Duiveland is een Vereniging of organisatie gelegen in Oosterland op Weelstraat 5.

Ben jij opzoek naar een Vereniging of organisatie in de buurt van Oosterland? Dan ben je bij Sportvereniging Duiveland op de juiste plek. Bij Sportvereniging Duiveland hebben ze voetbalvelden, kleedkamers met douches en een gezellige kantine.

Bij Sportvereniging Duiveland kun je in een leuk voetbalteam spelen in Oosterland. Je komt in een leuk team en zal doordeweeks trainen en in het weekend een wedstrijd spelen. Meld je aan bij Sportvereniging Duiveland om lid te worden. 

Sportvereniging Duiveland in Oosterland is de plek om te voetballen. Deze Vereniging of organisatie is gelegen aan Weelstraat 5 in Oosterland. Het maakt niet uit of je woonachtig bent in Oosterland of niet, iedereen is welkom bij Sportvereniging Duiveland. Je kan Sportvereniging Duiveland telefonisch bereiken op: 31 111 642 798 of bekijk de website door op de link hieronder te klikken.

http://www.svduiveland.nl/

Hoe kom je bij Sportvereniging Duiveland? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Sportvereniging Duiveland het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. Voetbalclub
  2. Sportvereniging Duiveland

Bezoekers bekeken ook