Voetbalvereniging De Schutters

Voetbalvereniging De Schutters is een Vereniging of organisatie gelegen aan Andriesportpark, L.P. van Mallandstraat 63a in Stampersgat.

Meer informatie over Voetbalvereniging De Schutters in Stampersgat

Voetbalvereniging De Schutters is een Vereniging of organisatie gelegen in Stampersgat op Andriesportpark, L.P. van Mallandstraat 63a.

Ben jij opzoek naar een Vereniging of organisatie in de buurt van Stampersgat? Dan ben je bij Voetbalvereniging De Schutters op de juiste plek. Bij Voetbalvereniging De Schutters hebben ze voetbalvelden, kleedkamers met douches en een gezellige kantine.

Bij Voetbalvereniging De Schutters kun je in een leuk voetbalteam spelen in Stampersgat. Je komt in een leuk team en zal doordeweeks trainen en in het weekend een wedstrijd spelen. Meld je aan bij Voetbalvereniging De Schutters om lid te worden. 

Voetbalvereniging De Schutters in Stampersgat is de plek om te voetballen. Deze Vereniging of organisatie is gelegen aan Andriesportpark, L.P. van Mallandstraat 63a in Stampersgat. Het maakt niet uit of je woonachtig bent in Stampersgat of niet, iedereen is welkom bij Voetbalvereniging De Schutters. Je kan Voetbalvereniging De Schutters telefonisch bereiken op: 31 165 512 161 of bekijk de website door op de link hieronder te klikken.

http://www.vvdeschutters.nl/

Hoe kom je bij Voetbalvereniging De Schutters? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Voetbalvereniging De Schutters het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. Voetbalclub
  2. Voetbalvereniging De Schutters

Bezoekers bekeken ook