Sportvereniging Hobbyvoetbal Urk

Sportvereniging Hobbyvoetbal Urk is een Club gelegen aan Waterhoen 12 in Urk.

Meer informatie over Sportvereniging Hobbyvoetbal Urk in Urk

Sportvereniging Hobbyvoetbal Urk is een Club gelegen in Urk op Waterhoen 12.

Ben jij opzoek naar een Club in de buurt van Urk? Dan ben je bij Sportvereniging Hobbyvoetbal Urk op de juiste plek. Bij Sportvereniging Hobbyvoetbal Urk hebben ze voetbalvelden, kleedkamers met douches en een gezellige kantine.

Bij Sportvereniging Hobbyvoetbal Urk kun je in een leuk voetbalteam spelen in Urk. Je komt in een leuk team en zal doordeweeks trainen en in het weekend een wedstrijd spelen. Meld je aan bij Sportvereniging Hobbyvoetbal Urk om lid te worden. 

Sportvereniging Hobbyvoetbal Urk in Urk is de plek om te voetballen. Deze Club is gelegen aan Waterhoen 12 in Urk. Het maakt niet uit of je woonachtig bent in Urk of niet, iedereen is welkom bij Sportvereniging Hobbyvoetbal Urk. Je kan Sportvereniging Hobbyvoetbal Urk telefonisch bereiken op: of bekijk de website door op de link hieronder te klikken.

Hoe kom je bij Sportvereniging Hobbyvoetbal Urk? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Sportvereniging Hobbyvoetbal Urk het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. Voetbalclub
  2. Sportvereniging Hobbyvoetbal Urk

Bezoekers bekeken ook