Stichting Sportpaviljoen Aardenburgse Voetbal Club

Stichting Sportpaviljoen Aardenburgse Voetbal Club is een Voetbalclub gelegen aan Sint Sebastiaanstraat 15 in Aardenburg.

Meer informatie over Stichting Sportpaviljoen Aardenburgse Voetbal Club in Aardenburg

Stichting Sportpaviljoen Aardenburgse Voetbal Club is een Voetbalclub gelegen in Aardenburg op Sint Sebastiaanstraat 15.

Ben jij opzoek naar een Voetbalclub in de buurt van Aardenburg? Dan ben je bij Stichting Sportpaviljoen Aardenburgse Voetbal Club op de juiste plek. Bij Stichting Sportpaviljoen Aardenburgse Voetbal Club hebben ze voetbalvelden, kleedkamers met douches en een gezellige kantine.

Bij Stichting Sportpaviljoen Aardenburgse Voetbal Club kun je in een leuk voetbalteam spelen in Aardenburg. Je komt in een leuk team en zal doordeweeks trainen en in het weekend een wedstrijd spelen. Meld je aan bij Stichting Sportpaviljoen Aardenburgse Voetbal Club om lid te worden. 

Stichting Sportpaviljoen Aardenburgse Voetbal Club in Aardenburg is de plek om te voetballen. Deze Voetbalclub is gelegen aan Sint Sebastiaanstraat 15 in Aardenburg. Het maakt niet uit of je woonachtig bent in Aardenburg of niet, iedereen is welkom bij Stichting Sportpaviljoen Aardenburgse Voetbal Club. Je kan Stichting Sportpaviljoen Aardenburgse Voetbal Club telefonisch bereiken op: of bekijk de website door op de link hieronder te klikken.

Hoe kom je bij Stichting Sportpaviljoen Aardenburgse Voetbal Club? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Stichting Sportpaviljoen Aardenburgse Voetbal Club het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. Voetbalclub
  2. Stichting Sportpaviljoen Aardenburgse Voetbal Club

Bezoekers bekeken ook