Voetbalvereniging Odin

Voetbalvereniging Odin is een Voetbalclub gelegen aan Laan van Maarschalkerweerd 13B in Utrecht.

Meer informatie over Voetbalvereniging Odin in Utrecht

Voetbalvereniging Odin is een Voetbalclub gelegen in Utrecht op Laan van Maarschalkerweerd 13B.

Ben jij opzoek naar een Voetbalclub in de buurt van Utrecht? Dan ben je bij Voetbalvereniging Odin op de juiste plek. Bij Voetbalvereniging Odin hebben ze voetbalvelden, kleedkamers met douches en een gezellige kantine.

Bij Voetbalvereniging Odin kun je in een leuk voetbalteam spelen in Utrecht. Je komt in een leuk team en zal doordeweeks trainen en in het weekend een wedstrijd spelen. Meld je aan bij Voetbalvereniging Odin om lid te worden. 

Voetbalvereniging Odin in Utrecht is de plek om te voetballen. Deze Voetbalclub is gelegen aan Laan van Maarschalkerweerd 13B in Utrecht. Het maakt niet uit of je woonachtig bent in Utrecht of niet, iedereen is welkom bij Voetbalvereniging Odin. Je kan Voetbalvereniging Odin telefonisch bereiken op: 31 30 251 0147 of bekijk de website door op de link hieronder te klikken.

http://www.vv-odin.nl/

Hoe kom je bij Voetbalvereniging Odin? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Voetbalvereniging Odin het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. Voetbalclub
  2. Voetbalvereniging Odin

Bezoekers bekeken ook