Leidse Voetbalvereniging Football Factory

Leidse Voetbalvereniging Football Factory is een Voetbalclub gelegen aan Einsteinweg 6 in Leiden.

Meer informatie over Leidse Voetbalvereniging Football Factory in Leiden

Leidse Voetbalvereniging Football Factory is een Voetbalclub gelegen in Leiden op Einsteinweg 6.

Ben jij opzoek naar een Voetbalclub in de buurt van Leiden? Dan ben je bij Leidse Voetbalvereniging Football Factory op de juiste plek. Bij Leidse Voetbalvereniging Football Factory hebben ze voetbalvelden, kleedkamers met douches en een gezellige kantine.

Bij Leidse Voetbalvereniging Football Factory kun je in een leuk voetbalteam spelen in Leiden. Je komt in een leuk team en zal doordeweeks trainen en in het weekend een wedstrijd spelen. Meld je aan bij Leidse Voetbalvereniging Football Factory om lid te worden. 

Leidse Voetbalvereniging Football Factory in Leiden is de plek om te voetballen. Deze Voetbalclub is gelegen aan Einsteinweg 6 in Leiden. Het maakt niet uit of je woonachtig bent in Leiden of niet, iedereen is welkom bij Leidse Voetbalvereniging Football Factory. Je kan Leidse Voetbalvereniging Football Factory telefonisch bereiken op: of bekijk de website door op de link hieronder te klikken.

http://www.lvvfootballfactory.nl/

Hoe kom je bij Leidse Voetbalvereniging Football Factory? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Leidse Voetbalvereniging Football Factory het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. Voetbalclub
  2. Leidse Voetbalvereniging Football Factory

Bezoekers bekeken ook