Beverwijkse Voetbalvereniging De Kennemers

Beverwijkse Voetbalvereniging De Kennemers is een Voetbalclub gelegen aan Adrichemlaan 3 in Beverwijk.

Meer informatie over Beverwijkse Voetbalvereniging De Kennemers in Beverwijk

Beverwijkse Voetbalvereniging De Kennemers is een Voetbalclub gelegen in Beverwijk op Adrichemlaan 3.

Ben jij opzoek naar een Voetbalclub in de buurt van Beverwijk? Dan ben je bij Beverwijkse Voetbalvereniging De Kennemers op de juiste plek. Bij Beverwijkse Voetbalvereniging De Kennemers hebben ze voetbalvelden, kleedkamers met douches en een gezellige kantine.

Bij Beverwijkse Voetbalvereniging De Kennemers kun je in een leuk voetbalteam spelen in Beverwijk. Je komt in een leuk team en zal doordeweeks trainen en in het weekend een wedstrijd spelen. Meld je aan bij Beverwijkse Voetbalvereniging De Kennemers om lid te worden. 

Beverwijkse Voetbalvereniging De Kennemers in Beverwijk is de plek om te voetballen. Deze Voetbalclub is gelegen aan Adrichemlaan 3 in Beverwijk. Het maakt niet uit of je woonachtig bent in Beverwijk of niet, iedereen is welkom bij Beverwijkse Voetbalvereniging De Kennemers. Je kan Beverwijkse Voetbalvereniging De Kennemers telefonisch bereiken op: 31 251 255 220 of bekijk de website door op de link hieronder te klikken.

https://www.dekennemers.nl/

Hoe kom je bij Beverwijkse Voetbalvereniging De Kennemers? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Beverwijkse Voetbalvereniging De Kennemers het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. Voetbalclub
  2. Beverwijkse Voetbalvereniging De Kennemers

Bezoekers bekeken ook