Goirlese Sportvereniging Blauw Wit

Goirlese Sportvereniging Blauw Wit is een Voetbalclub gelegen aan 8, Wim Rotherlaan in Goirle.

Meer informatie over Goirlese Sportvereniging Blauw Wit in Goirle

Goirlese Sportvereniging Blauw Wit is een Voetbalclub gelegen in Goirle op 8, Wim Rotherlaan.

Ben jij opzoek naar een Voetbalclub in de buurt van Goirle? Dan ben je bij Goirlese Sportvereniging Blauw Wit op de juiste plek. Bij Goirlese Sportvereniging Blauw Wit hebben ze voetbalvelden, kleedkamers met douches en een gezellige kantine.

Bij Goirlese Sportvereniging Blauw Wit kun je in een leuk voetbalteam spelen in Goirle. Je komt in een leuk team en zal doordeweeks trainen en in het weekend een wedstrijd spelen. Meld je aan bij Goirlese Sportvereniging Blauw Wit om lid te worden. 

Goirlese Sportvereniging Blauw Wit in Goirle is de plek om te voetballen. Deze Voetbalclub is gelegen aan 8, Wim Rotherlaan in Goirle. Het maakt niet uit of je woonachtig bent in Goirle of niet, iedereen is welkom bij Goirlese Sportvereniging Blauw Wit. Je kan Goirlese Sportvereniging Blauw Wit telefonisch bereiken op: 31 13 534 2995 of bekijk de website door op de link hieronder te klikken.

http://www.gsbw.nl/

Hoe kom je bij Goirlese Sportvereniging Blauw Wit? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Goirlese Sportvereniging Blauw Wit het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. Voetbalclub
  2. Goirlese Sportvereniging Blauw Wit

Bezoekers bekeken ook