Leeuwarder Voetbal Club

Leeuwarder Voetbal Club is een Voetbalclub gelegen aan Kalverdijkje Zuid, Kalverdijkje 70 in Leeuwarden.

Meer informatie over Leeuwarder Voetbal Club in Leeuwarden

Leeuwarder Voetbal Club is een Voetbalclub gelegen in Leeuwarden op Kalverdijkje Zuid, Kalverdijkje 70.

Ben jij opzoek naar een Voetbalclub in de buurt van Leeuwarden? Dan ben je bij Leeuwarder Voetbal Club op de juiste plek. Bij Leeuwarder Voetbal Club hebben ze voetbalvelden, kleedkamers met douches en een gezellige kantine.

Bij Leeuwarder Voetbal Club kun je in een leuk voetbalteam spelen in Leeuwarden. Je komt in een leuk team en zal doordeweeks trainen en in het weekend een wedstrijd spelen. Meld je aan bij Leeuwarder Voetbal Club om lid te worden. 

Leeuwarder Voetbal Club in Leeuwarden is de plek om te voetballen. Deze Voetbalclub is gelegen aan Kalverdijkje Zuid, Kalverdijkje 70 in Leeuwarden. Het maakt niet uit of je woonachtig bent in Leeuwarden of niet, iedereen is welkom bij Leeuwarder Voetbal Club. Je kan Leeuwarder Voetbal Club telefonisch bereiken op: 31 58 212 2330 of bekijk de website door op de link hieronder te klikken.

Hoe kom je bij Leeuwarder Voetbal Club? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Leeuwarder Voetbal Club het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. Voetbalclub
  2. Leeuwarder Voetbal Club

Bezoekers bekeken ook