Sportvereniging SV Aurora

Sportvereniging SV Aurora is een Vereniging of organisatie gelegen aan Weerdenburgselaan 6 A in Werkhoven.

Meer informatie over Sportvereniging SV Aurora in Werkhoven

Sportvereniging SV Aurora is een Vereniging of organisatie gelegen in Werkhoven op Weerdenburgselaan 6 A.

Ben jij opzoek naar een Vereniging of organisatie in de buurt van Werkhoven? Dan ben je bij Sportvereniging SV Aurora op de juiste plek. Bij Sportvereniging SV Aurora hebben ze voetbalvelden, kleedkamers met douches en een gezellige kantine.

Bij Sportvereniging SV Aurora kun je in een leuk voetbalteam spelen in Werkhoven. Je komt in een leuk team en zal doordeweeks trainen en in het weekend een wedstrijd spelen. Meld je aan bij Sportvereniging SV Aurora om lid te worden. 

Sportvereniging SV Aurora in Werkhoven is de plek om te voetballen. Deze Vereniging of organisatie is gelegen aan Weerdenburgselaan 6 A in Werkhoven. Het maakt niet uit of je woonachtig bent in Werkhoven of niet, iedereen is welkom bij Sportvereniging SV Aurora. Je kan Sportvereniging SV Aurora telefonisch bereiken op: 31 343 551 440 of bekijk de website door op de link hieronder te klikken.

http://www.svaurora.nl/

Hoe kom je bij Sportvereniging SV Aurora? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Sportvereniging SV Aurora het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. Voetbalclub
  2. Sportvereniging SV Aurora

Bezoekers bekeken ook