Sportvereniging SVH '39

Sportvereniging SVH '39 is een Voetbalclub gelegen aan Schaapsweg 35 in Herkenbosch.

Meer informatie over Sportvereniging SVH '39 in Herkenbosch

Sportvereniging SVH '39 is een Voetbalclub gelegen in Herkenbosch op Schaapsweg 35.

Ben jij opzoek naar een Voetbalclub in de buurt van Herkenbosch? Dan ben je bij Sportvereniging SVH '39 op de juiste plek. Bij Sportvereniging SVH '39 hebben ze voetbalvelden, kleedkamers met douches en een gezellige kantine.

Bij Sportvereniging SVH '39 kun je in een leuk voetbalteam spelen in Herkenbosch. Je komt in een leuk team en zal doordeweeks trainen en in het weekend een wedstrijd spelen. Meld je aan bij Sportvereniging SVH '39 om lid te worden. 

Sportvereniging SVH '39 in Herkenbosch is de plek om te voetballen. Deze Voetbalclub is gelegen aan Schaapsweg 35 in Herkenbosch. Het maakt niet uit of je woonachtig bent in Herkenbosch of niet, iedereen is welkom bij Sportvereniging SVH '39. Je kan Sportvereniging SVH '39 telefonisch bereiken op: 31 475 530 322 of bekijk de website door op de link hieronder te klikken.

http://www.svh39.nl/

Hoe kom je bij Sportvereniging SVH '39? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Sportvereniging SVH '39 het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. Voetbalclub
  2. Sportvereniging SVH ’39

Bezoekers bekeken ook