Sportvereniging Baarle

Sportvereniging Baarle is een Voetbalclub gelegen aan Korenbloemstraat 30 in Baarle-Nassau.

Meer informatie over Sportvereniging Baarle in Baarle-Nassau

Sportvereniging Baarle is een Voetbalclub gelegen in Baarle-Nassau op Korenbloemstraat 30.

Ben jij opzoek naar een Voetbalclub in de buurt van Baarle-Nassau? Dan ben je bij Sportvereniging Baarle op de juiste plek. Bij Sportvereniging Baarle hebben ze voetbalvelden, kleedkamers met douches en een gezellige kantine.

Bij Sportvereniging Baarle kun je in een leuk voetbalteam spelen in Baarle-Nassau. Je komt in een leuk team en zal doordeweeks trainen en in het weekend een wedstrijd spelen. Meld je aan bij Sportvereniging Baarle om lid te worden. 

Sportvereniging Baarle in Baarle-Nassau is de plek om te voetballen. Deze Voetbalclub is gelegen aan Korenbloemstraat 30 in Baarle-Nassau. Het maakt niet uit of je woonachtig bent in Baarle-Nassau of niet, iedereen is welkom bij Sportvereniging Baarle. Je kan Sportvereniging Baarle telefonisch bereiken op: 31 13 507 9953 of bekijk de website door op de link hieronder te klikken.

Hoe kom je bij Sportvereniging Baarle? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Sportvereniging Baarle het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. Voetbalclub
  2. Sportvereniging Baarle

Bezoekers bekeken ook