Rooms Katholieke Sportvereniging Wessem

Rooms Katholieke Sportvereniging Wessem is een Voetbalclub gelegen aan Burgemeester Joostenlaan 8 in Wessem.

Meer informatie over Rooms Katholieke Sportvereniging Wessem in Wessem

Rooms Katholieke Sportvereniging Wessem is een Voetbalclub gelegen in Wessem op Burgemeester Joostenlaan 8.

Ben jij opzoek naar een Voetbalclub in de buurt van Wessem? Dan ben je bij Rooms Katholieke Sportvereniging Wessem op de juiste plek. Bij Rooms Katholieke Sportvereniging Wessem hebben ze voetbalvelden, kleedkamers met douches en een gezellige kantine.

Bij Rooms Katholieke Sportvereniging Wessem kun je in een leuk voetbalteam spelen in Wessem. Je komt in een leuk team en zal doordeweeks trainen en in het weekend een wedstrijd spelen. Meld je aan bij Rooms Katholieke Sportvereniging Wessem om lid te worden. 

Rooms Katholieke Sportvereniging Wessem in Wessem is de plek om te voetballen. Deze Voetbalclub is gelegen aan Burgemeester Joostenlaan 8 in Wessem. Het maakt niet uit of je woonachtig bent in Wessem of niet, iedereen is welkom bij Rooms Katholieke Sportvereniging Wessem. Je kan Rooms Katholieke Sportvereniging Wessem telefonisch bereiken op: of bekijk de website door op de link hieronder te klikken.

Hoe kom je bij Rooms Katholieke Sportvereniging Wessem? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Rooms Katholieke Sportvereniging Wessem het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. Voetbalclub
  2. Rooms Katholieke Sportvereniging Wessem

Bezoekers bekeken ook