Voetb.- en Athletiekvereniging "Hazerswoudse Boys"

Voetb.- en Athletiekvereniging "Hazerswoudse Boys" is een Voetbalclub gelegen aan Sportparklaan 15 in Hazerswoude-Dorp.

Meer informatie over Voetb.- en Athletiekvereniging "Hazerswoudse Boys" in Hazerswoude-Dorp

Voetb.- en Athletiekvereniging "Hazerswoudse Boys" is een Voetbalclub gelegen in Hazerswoude-Dorp op Sportparklaan 15.

Ben jij opzoek naar een Voetbalclub in de buurt van Hazerswoude-Dorp? Dan ben je bij Voetb.- en Athletiekvereniging "Hazerswoudse Boys" op de juiste plek. Bij Voetb.- en Athletiekvereniging "Hazerswoudse Boys" hebben ze voetbalvelden, kleedkamers met douches en een gezellige kantine.

Bij Voetb.- en Athletiekvereniging "Hazerswoudse Boys" kun je in een leuk voetbalteam spelen in Hazerswoude-Dorp. Je komt in een leuk team en zal doordeweeks trainen en in het weekend een wedstrijd spelen. Meld je aan bij Voetb.- en Athletiekvereniging "Hazerswoudse Boys" om lid te worden. 

Voetb.- en Athletiekvereniging "Hazerswoudse Boys" in Hazerswoude-Dorp is de plek om te voetballen. Deze Voetbalclub is gelegen aan Sportparklaan 15 in Hazerswoude-Dorp. Het maakt niet uit of je woonachtig bent in Hazerswoude-Dorp of niet, iedereen is welkom bij Voetb.- en Athletiekvereniging "Hazerswoudse Boys". Je kan Voetb.- en Athletiekvereniging "Hazerswoudse Boys" telefonisch bereiken op: of bekijk de website door op de link hieronder te klikken.

Hoe kom je bij Voetb.- en Athletiekvereniging "Hazerswoudse Boys"? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Voetb.- en Athletiekvereniging "Hazerswoudse Boys" het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. Voetbalclub
  2. Voetb.- en Athletiekvereniging “Hazerswoudse Boys”

Bezoekers bekeken ook