Voetbalvereniging Benschop

Voetbalvereniging Benschop is een Voetbalclub gelegen aan Kon. Wilhelminastraat 27 in Benschop.

Meer informatie over Voetbalvereniging Benschop in Benschop

Voetbalvereniging Benschop is een Voetbalclub gelegen in Benschop op Kon. Wilhelminastraat 27.

Ben jij opzoek naar een Voetbalclub in de buurt van Benschop? Dan ben je bij Voetbalvereniging Benschop op de juiste plek. Bij Voetbalvereniging Benschop hebben ze voetbalvelden, kleedkamers met douches en een gezellige kantine.

Bij Voetbalvereniging Benschop kun je in een leuk voetbalteam spelen in Benschop. Je komt in een leuk team en zal doordeweeks trainen en in het weekend een wedstrijd spelen. Meld je aan bij Voetbalvereniging Benschop om lid te worden. 

Voetbalvereniging Benschop in Benschop is de plek om te voetballen. Deze Voetbalclub is gelegen aan Kon. Wilhelminastraat 27 in Benschop. Het maakt niet uit of je woonachtig bent in Benschop of niet, iedereen is welkom bij Voetbalvereniging Benschop. Je kan Voetbalvereniging Benschop telefonisch bereiken op: 31 348 451 594 of bekijk de website door op de link hieronder te klikken.

http://www.vvbenschop.nl/

Hoe kom je bij Voetbalvereniging Benschop? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Voetbalvereniging Benschop het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. Voetbalclub
  2. Voetbalvereniging Benschop

Bezoekers bekeken ook