Sportvereniging Die Haghe

Sportvereniging Die Haghe is een Voetbalclub gelegen aan Wijndaelerweg 9 in Den Haag.

Meer informatie over Sportvereniging Die Haghe in Den Haag

Sportvereniging Die Haghe is een Voetbalclub gelegen in Den Haag op Wijndaelerweg 9.

Ben jij opzoek naar een Voetbalclub in de buurt van Den Haag? Dan ben je bij Sportvereniging Die Haghe op de juiste plek. Bij Sportvereniging Die Haghe hebben ze voetbalvelden, kleedkamers met douches en een gezellige kantine.

Bij Sportvereniging Die Haghe kun je in een leuk voetbalteam spelen in Den Haag. Je komt in een leuk team en zal doordeweeks trainen en in het weekend een wedstrijd spelen. Meld je aan bij Sportvereniging Die Haghe om lid te worden. 

Sportvereniging Die Haghe in Den Haag is de plek om te voetballen. Deze Voetbalclub is gelegen aan Wijndaelerweg 9 in Den Haag. Het maakt niet uit of je woonachtig bent in Den Haag of niet, iedereen is welkom bij Sportvereniging Die Haghe. Je kan Sportvereniging Die Haghe telefonisch bereiken op: 31 70 323 5178 of bekijk de website door op de link hieronder te klikken.

http://www.svdiehaghe.nl/

Hoe kom je bij Sportvereniging Die Haghe? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Sportvereniging Die Haghe het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. Voetbalclub
  2. Sportvereniging Die Haghe

Bezoekers bekeken ook