Voetbalvereniging 't Vliegdorp

Voetbalvereniging 't Vliegdorp is een Voetbalclub gelegen aan Kerklaan 10 in Huis Ter Heide.

Meer informatie over Voetbalvereniging 't Vliegdorp in Huis Ter Heide

Voetbalvereniging 't Vliegdorp is een Voetbalclub gelegen in Huis Ter Heide op Kerklaan 10.

Ben jij opzoek naar een Voetbalclub in de buurt van Huis Ter Heide? Dan ben je bij Voetbalvereniging 't Vliegdorp op de juiste plek. Bij Voetbalvereniging 't Vliegdorp hebben ze voetbalvelden, kleedkamers met douches en een gezellige kantine.

Bij Voetbalvereniging 't Vliegdorp kun je in een leuk voetbalteam spelen in Huis Ter Heide. Je komt in een leuk team en zal doordeweeks trainen en in het weekend een wedstrijd spelen. Meld je aan bij Voetbalvereniging 't Vliegdorp om lid te worden. 

Voetbalvereniging 't Vliegdorp in Huis Ter Heide is de plek om te voetballen. Deze Voetbalclub is gelegen aan Kerklaan 10 in Huis Ter Heide. Het maakt niet uit of je woonachtig bent in Huis Ter Heide of niet, iedereen is welkom bij Voetbalvereniging 't Vliegdorp. Je kan Voetbalvereniging 't Vliegdorp telefonisch bereiken op: 31 346 330 850 of bekijk de website door op de link hieronder te klikken.

http://www.vliegdorp.nl/

Hoe kom je bij Voetbalvereniging 't Vliegdorp? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Voetbalvereniging 't Vliegdorp het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. Voetbalclub
  2. Voetbalvereniging ’t Vliegdorp

Bezoekers bekeken ook