Voetbalvereniging Strijen

Voetbalvereniging Strijen is een Voetbalclub gelegen aan Sportlaan 10 in Strijen.

Meer informatie over Voetbalvereniging Strijen in Strijen

Voetbalvereniging Strijen is een Voetbalclub gelegen in Strijen op Sportlaan 10.

Ben jij opzoek naar een Voetbalclub in de buurt van Strijen? Dan ben je bij Voetbalvereniging Strijen op de juiste plek. Bij Voetbalvereniging Strijen hebben ze voetbalvelden, kleedkamers met douches en een gezellige kantine.

Bij Voetbalvereniging Strijen kun je in een leuk voetbalteam spelen in Strijen. Je komt in een leuk team en zal doordeweeks trainen en in het weekend een wedstrijd spelen. Meld je aan bij Voetbalvereniging Strijen om lid te worden. 

Voetbalvereniging Strijen in Strijen is de plek om te voetballen. Deze Voetbalclub is gelegen aan Sportlaan 10 in Strijen. Het maakt niet uit of je woonachtig bent in Strijen of niet, iedereen is welkom bij Voetbalvereniging Strijen. Je kan Voetbalvereniging Strijen telefonisch bereiken op: 31 78 674 1704 of bekijk de website door op de link hieronder te klikken.

http://www.vvstrijen.nl/

Hoe kom je bij Voetbalvereniging Strijen? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Voetbalvereniging Strijen het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. Voetbalclub
  2. Voetbalvereniging Strijen

Bezoekers bekeken ook