Sportvereniging "Sporting '70"

Sportvereniging "Sporting '70" is een Voetbalclub gelegen aan Voorveldselaan 4 in Utrecht.

Meer informatie over Sportvereniging "Sporting '70" in Utrecht

Sportvereniging "Sporting '70" is een Voetbalclub gelegen in Utrecht op Voorveldselaan 4.

Ben jij opzoek naar een Voetbalclub in de buurt van Utrecht? Dan ben je bij Sportvereniging "Sporting '70" op de juiste plek. Bij Sportvereniging "Sporting '70" hebben ze voetbalvelden, kleedkamers met douches en een gezellige kantine.

Bij Sportvereniging "Sporting '70" kun je in een leuk voetbalteam spelen in Utrecht. Je komt in een leuk team en zal doordeweeks trainen en in het weekend een wedstrijd spelen. Meld je aan bij Sportvereniging "Sporting '70" om lid te worden. 

Sportvereniging "Sporting '70" in Utrecht is de plek om te voetballen. Deze Voetbalclub is gelegen aan Voorveldselaan 4 in Utrecht. Het maakt niet uit of je woonachtig bent in Utrecht of niet, iedereen is welkom bij Sportvereniging "Sporting '70". Je kan Sportvereniging "Sporting '70" telefonisch bereiken op: 31 30 271 7470 of bekijk de website door op de link hieronder te klikken.

http://www.sporting70.nl/

Hoe kom je bij Sportvereniging "Sporting '70"? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Sportvereniging "Sporting '70" het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. Voetbalclub
  2. Sportvereniging “Sporting ’70”

Bezoekers bekeken ook