Voetbalvereniging SSC'55

Voetbalvereniging SSC'55 is een Voetbalclub gelegen aan Bernhardstraat 19 in Sprang-Capelle.

Meer informatie over Voetbalvereniging SSC'55 in Sprang-Capelle

Voetbalvereniging SSC'55 is een Voetbalclub gelegen in Sprang-Capelle op Bernhardstraat 19.

Ben jij opzoek naar een Voetbalclub in de buurt van Sprang-Capelle? Dan ben je bij Voetbalvereniging SSC'55 op de juiste plek. Bij Voetbalvereniging SSC'55 hebben ze voetbalvelden, kleedkamers met douches en een gezellige kantine.

Bij Voetbalvereniging SSC'55 kun je in een leuk voetbalteam spelen in Sprang-Capelle. Je komt in een leuk team en zal doordeweeks trainen en in het weekend een wedstrijd spelen. Meld je aan bij Voetbalvereniging SSC'55 om lid te worden. 

Voetbalvereniging SSC'55 in Sprang-Capelle is de plek om te voetballen. Deze Voetbalclub is gelegen aan Bernhardstraat 19 in Sprang-Capelle. Het maakt niet uit of je woonachtig bent in Sprang-Capelle of niet, iedereen is welkom bij Voetbalvereniging SSC'55. Je kan Voetbalvereniging SSC'55 telefonisch bereiken op: 31 416 273 570 of bekijk de website door op de link hieronder te klikken.

http://www.ssc55.nl/

Hoe kom je bij Voetbalvereniging SSC'55? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Voetbalvereniging SSC'55 het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. Voetbalclub
  2. Voetbalvereniging SSC’55

Bezoekers bekeken ook