Voetbalvereniging Sparta Nijkerk

Voetbalvereniging Sparta Nijkerk is een Voetbalclub gelegen aan Nachtegaalsteeg 1 in Nijkerk.

Meer informatie over Voetbalvereniging Sparta Nijkerk in Nijkerk

Voetbalvereniging Sparta Nijkerk is een Voetbalclub gelegen in Nijkerk op Nachtegaalsteeg 1.

Ben jij opzoek naar een Voetbalclub in de buurt van Nijkerk? Dan ben je bij Voetbalvereniging Sparta Nijkerk op de juiste plek. Bij Voetbalvereniging Sparta Nijkerk hebben ze voetbalvelden, kleedkamers met douches en een gezellige kantine.

Bij Voetbalvereniging Sparta Nijkerk kun je in een leuk voetbalteam spelen in Nijkerk. Je komt in een leuk team en zal doordeweeks trainen en in het weekend een wedstrijd spelen. Meld je aan bij Voetbalvereniging Sparta Nijkerk om lid te worden. 

Voetbalvereniging Sparta Nijkerk in Nijkerk is de plek om te voetballen. Deze Voetbalclub is gelegen aan Nachtegaalsteeg 1 in Nijkerk. Het maakt niet uit of je woonachtig bent in Nijkerk of niet, iedereen is welkom bij Voetbalvereniging Sparta Nijkerk. Je kan Voetbalvereniging Sparta Nijkerk telefonisch bereiken op: 31 33 245 2937 of bekijk de website door op de link hieronder te klikken.

http://www.vvspartanijkerk.nl/

Hoe kom je bij Voetbalvereniging Sparta Nijkerk? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Voetbalvereniging Sparta Nijkerk het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. Voetbalclub
  2. Voetbalvereniging Sparta Nijkerk

Bezoekers bekeken ook