Voetbalvereniging Altius (Altius)

Voetbalvereniging Altius (Altius) is een Voetbalclub gelegen aan Kininelaantje 6-7 in Hilversum.

Meer informatie over Voetbalvereniging Altius (Altius) in Hilversum

Voetbalvereniging Altius (Altius) is een Voetbalclub gelegen in Hilversum op Kininelaantje 6-7.

Ben jij opzoek naar een Voetbalclub in de buurt van Hilversum? Dan ben je bij Voetbalvereniging Altius (Altius) op de juiste plek. Bij Voetbalvereniging Altius (Altius) hebben ze voetbalvelden, kleedkamers met douches en een gezellige kantine.

Bij Voetbalvereniging Altius (Altius) kun je in een leuk voetbalteam spelen in Hilversum. Je komt in een leuk team en zal doordeweeks trainen en in het weekend een wedstrijd spelen. Meld je aan bij Voetbalvereniging Altius (Altius) om lid te worden. 

Voetbalvereniging Altius (Altius) in Hilversum is de plek om te voetballen. Deze Voetbalclub is gelegen aan Kininelaantje 6-7 in Hilversum. Het maakt niet uit of je woonachtig bent in Hilversum of niet, iedereen is welkom bij Voetbalvereniging Altius (Altius). Je kan Voetbalvereniging Altius (Altius) telefonisch bereiken op: 31 35 656 1730 of bekijk de website door op de link hieronder te klikken.

https://www.altius.nl/

Hoe kom je bij Voetbalvereniging Altius (Altius)? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Voetbalvereniging Altius (Altius) het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. Voetbalclub
  2. Voetbalvereniging Altius (Altius)

Bezoekers bekeken ook