Voetbalvereniging Marrum

Voetbalvereniging Marrum is een Voetbalclub gelegen aan Ringweg 31-A in Marrum.

Meer informatie over Voetbalvereniging Marrum in Marrum

Voetbalvereniging Marrum is een Voetbalclub gelegen in Marrum op Ringweg 31-A.

Ben jij opzoek naar een Voetbalclub in de buurt van Marrum? Dan ben je bij Voetbalvereniging Marrum op de juiste plek. Bij Voetbalvereniging Marrum hebben ze voetbalvelden, kleedkamers met douches en een gezellige kantine.

Bij Voetbalvereniging Marrum kun je in een leuk voetbalteam spelen in Marrum. Je komt in een leuk team en zal doordeweeks trainen en in het weekend een wedstrijd spelen. Meld je aan bij Voetbalvereniging Marrum om lid te worden. 

Voetbalvereniging Marrum in Marrum is de plek om te voetballen. Deze Voetbalclub is gelegen aan Ringweg 31-A in Marrum. Het maakt niet uit of je woonachtig bent in Marrum of niet, iedereen is welkom bij Voetbalvereniging Marrum. Je kan Voetbalvereniging Marrum telefonisch bereiken op: 31 518 411 868 of bekijk de website door op de link hieronder te klikken.

http://www.vvmarrum.nl/

Hoe kom je bij Voetbalvereniging Marrum? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Voetbalvereniging Marrum het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. Voetbalclub
  2. Voetbalvereniging Marrum

Bezoekers bekeken ook