Turkse Kracht Apeldoorn

Turkse Kracht Apeldoorn is een Voetbalclub gelegen aan Sportpark Orderbos 45 in Apeldoorn.

Meer informatie over Turkse Kracht Apeldoorn in Apeldoorn

Turkse Kracht Apeldoorn is een Voetbalclub gelegen in Apeldoorn op Sportpark Orderbos 45.

Ben jij opzoek naar een Voetbalclub in de buurt van Apeldoorn? Dan ben je bij Turkse Kracht Apeldoorn op de juiste plek. Bij Turkse Kracht Apeldoorn hebben ze voetbalvelden, kleedkamers met douches en een gezellige kantine.

Bij Turkse Kracht Apeldoorn kun je in een leuk voetbalteam spelen in Apeldoorn. Je komt in een leuk team en zal doordeweeks trainen en in het weekend een wedstrijd spelen. Meld je aan bij Turkse Kracht Apeldoorn om lid te worden. 

Turkse Kracht Apeldoorn in Apeldoorn is de plek om te voetballen. Deze Voetbalclub is gelegen aan Sportpark Orderbos 45 in Apeldoorn. Het maakt niet uit of je woonachtig bent in Apeldoorn of niet, iedereen is welkom bij Turkse Kracht Apeldoorn. Je kan Turkse Kracht Apeldoorn telefonisch bereiken op: 31 55 355 3541 of bekijk de website door op de link hieronder te klikken.

https://vvtka.nl/

Hoe kom je bij Turkse Kracht Apeldoorn? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Turkse Kracht Apeldoorn het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. Voetbalclub
  2. Turkse Kracht Apeldoorn

Bezoekers bekeken ook