Voetbalvereniging Sleeuwijk

Voetbalvereniging Sleeuwijk is een Voetbalclub gelegen aan Rijksstraatweg 113 in Sleeuwijk.

Meer informatie over Voetbalvereniging Sleeuwijk in Sleeuwijk

Voetbalvereniging Sleeuwijk is een Voetbalclub gelegen in Sleeuwijk op Rijksstraatweg 113.

Ben jij opzoek naar een Voetbalclub in de buurt van Sleeuwijk? Dan ben je bij Voetbalvereniging Sleeuwijk op de juiste plek. Bij Voetbalvereniging Sleeuwijk hebben ze voetbalvelden, kleedkamers met douches en een gezellige kantine.

Bij Voetbalvereniging Sleeuwijk kun je in een leuk voetbalteam spelen in Sleeuwijk. Je komt in een leuk team en zal doordeweeks trainen en in het weekend een wedstrijd spelen. Meld je aan bij Voetbalvereniging Sleeuwijk om lid te worden. 

Voetbalvereniging Sleeuwijk in Sleeuwijk is de plek om te voetballen. Deze Voetbalclub is gelegen aan Rijksstraatweg 113 in Sleeuwijk. Het maakt niet uit of je woonachtig bent in Sleeuwijk of niet, iedereen is welkom bij Voetbalvereniging Sleeuwijk. Je kan Voetbalvereniging Sleeuwijk telefonisch bereiken op: 31 183 301 924 of bekijk de website door op de link hieronder te klikken.

http://www.vvsleeuwijk.nl/

Hoe kom je bij Voetbalvereniging Sleeuwijk? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Voetbalvereniging Sleeuwijk het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. Voetbalclub
  2. Voetbalvereniging Sleeuwijk

Bezoekers bekeken ook