Voetbalvereniging H.Z. '75

Voetbalvereniging H.Z. '75 is een Voetbalclub gelegen aan Sportpark Het Moerbos, Stationsweg 1 in Hooge Zwaluwe.

Meer informatie over Voetbalvereniging H.Z. '75 in Hooge Zwaluwe

Voetbalvereniging H.Z. '75 is een Voetbalclub gelegen in Hooge Zwaluwe op Sportpark Het Moerbos, Stationsweg 1.

Ben jij opzoek naar een Voetbalclub in de buurt van Hooge Zwaluwe? Dan ben je bij Voetbalvereniging H.Z. '75 op de juiste plek. Bij Voetbalvereniging H.Z. '75 hebben ze voetbalvelden, kleedkamers met douches en een gezellige kantine.

Bij Voetbalvereniging H.Z. '75 kun je in een leuk voetbalteam spelen in Hooge Zwaluwe. Je komt in een leuk team en zal doordeweeks trainen en in het weekend een wedstrijd spelen. Meld je aan bij Voetbalvereniging H.Z. '75 om lid te worden. 

Voetbalvereniging H.Z. '75 in Hooge Zwaluwe is de plek om te voetballen. Deze Voetbalclub is gelegen aan Sportpark Het Moerbos, Stationsweg 1 in Hooge Zwaluwe. Het maakt niet uit of je woonachtig bent in Hooge Zwaluwe of niet, iedereen is welkom bij Voetbalvereniging H.Z. '75. Je kan Voetbalvereniging H.Z. '75 telefonisch bereiken op: 31 168 484 816 of bekijk de website door op de link hieronder te klikken.

http://www.vvhz75.nl/

Hoe kom je bij Voetbalvereniging H.Z. '75? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Voetbalvereniging H.Z. '75 het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. Voetbalclub
  2. Voetbalvereniging H.Z. ’75

Bezoekers bekeken ook