csv de Leeuwarder Zwaluwen

csv de Leeuwarder Zwaluwen is een Voetbalclub gelegen aan Middelzeelaan 18A in Leeuwarden.

Meer informatie over csv de Leeuwarder Zwaluwen in Leeuwarden

csv de Leeuwarder Zwaluwen is een Voetbalclub gelegen in Leeuwarden op Middelzeelaan 18A.

Ben jij opzoek naar een Voetbalclub in de buurt van Leeuwarden? Dan ben je bij csv de Leeuwarder Zwaluwen op de juiste plek. Bij csv de Leeuwarder Zwaluwen hebben ze voetbalvelden, kleedkamers met douches en een gezellige kantine.

Bij csv de Leeuwarder Zwaluwen kun je in een leuk voetbalteam spelen in Leeuwarden. Je komt in een leuk team en zal doordeweeks trainen en in het weekend een wedstrijd spelen. Meld je aan bij csv de Leeuwarder Zwaluwen om lid te worden. 

csv de Leeuwarder Zwaluwen in Leeuwarden is de plek om te voetballen. Deze Voetbalclub is gelegen aan Middelzeelaan 18A in Leeuwarden. Het maakt niet uit of je woonachtig bent in Leeuwarden of niet, iedereen is welkom bij csv de Leeuwarder Zwaluwen. Je kan csv de Leeuwarder Zwaluwen telefonisch bereiken op: 31 58 213 7801 of bekijk de website door op de link hieronder te klikken.

http://leeuwarderzwaluwen.nl/

Hoe kom je bij csv de Leeuwarder Zwaluwen? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je csv de Leeuwarder Zwaluwen het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. Voetbalclub
  2. csv de Leeuwarder Zwaluwen

Bezoekers bekeken ook