Kickoff voetbalacademie

Kickoff voetbalacademie is een Voetbalclub gelegen aan Holkerweg 4 in Nijkerk.

Meer informatie over Kickoff voetbalacademie in Nijkerk

Kickoff voetbalacademie is een Voetbalclub gelegen in Nijkerk op Holkerweg 4.

Ben jij opzoek naar een Voetbalclub in de buurt van Nijkerk? Dan ben je bij Kickoff voetbalacademie op de juiste plek. Bij Kickoff voetbalacademie hebben ze voetbalvelden, kleedkamers met douches en een gezellige kantine.

Bij Kickoff voetbalacademie kun je in een leuk voetbalteam spelen in Nijkerk. Je komt in een leuk team en zal doordeweeks trainen en in het weekend een wedstrijd spelen. Meld je aan bij Kickoff voetbalacademie om lid te worden. 

Kickoff voetbalacademie in Nijkerk is de plek om te voetballen. Deze Voetbalclub is gelegen aan Holkerweg 4 in Nijkerk. Het maakt niet uit of je woonachtig bent in Nijkerk of niet, iedereen is welkom bij Kickoff voetbalacademie. Je kan Kickoff voetbalacademie telefonisch bereiken op: 31 6 43984847 of bekijk de website door op de link hieronder te klikken.

http://www.koacademie.nl/

Hoe kom je bij Kickoff voetbalacademie? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Kickoff voetbalacademie het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. Voetbalclub
  2. Kickoff voetbalacademie

Bezoekers bekeken ook