Voetbalvereniging Unitas

Voetbalvereniging Unitas is een Voetbalclub gelegen aan Parkenstraat 2 in Wamel.

Meer informatie over Voetbalvereniging Unitas in Wamel

Voetbalvereniging Unitas is een Voetbalclub gelegen in Wamel op Parkenstraat 2.

Ben jij opzoek naar een Voetbalclub in de buurt van Wamel? Dan ben je bij Voetbalvereniging Unitas op de juiste plek. Bij Voetbalvereniging Unitas hebben ze voetbalvelden, kleedkamers met douches en een gezellige kantine.

Bij Voetbalvereniging Unitas kun je in een leuk voetbalteam spelen in Wamel. Je komt in een leuk team en zal doordeweeks trainen en in het weekend een wedstrijd spelen. Meld je aan bij Voetbalvereniging Unitas om lid te worden. 

Voetbalvereniging Unitas in Wamel is de plek om te voetballen. Deze Voetbalclub is gelegen aan Parkenstraat 2 in Wamel. Het maakt niet uit of je woonachtig bent in Wamel of niet, iedereen is welkom bij Voetbalvereniging Unitas. Je kan Voetbalvereniging Unitas telefonisch bereiken op: 31 487 501 391 of bekijk de website door op de link hieronder te klikken.

http://www.unitas28.nl/

Hoe kom je bij Voetbalvereniging Unitas? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Voetbalvereniging Unitas het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. Voetbalclub
  2. Voetbalvereniging Unitas

Bezoekers bekeken ook