Rotterdamse Voetbal Vereniging Blijdorp

Rotterdamse Voetbal Vereniging Blijdorp is een Voetbalclub gelegen aan Noorderbocht 29 in Rotterdam.

Meer informatie over Rotterdamse Voetbal Vereniging Blijdorp in Rotterdam

Rotterdamse Voetbal Vereniging Blijdorp is een Voetbalclub gelegen in Rotterdam op Noorderbocht 29.

Ben jij opzoek naar een Voetbalclub in de buurt van Rotterdam? Dan ben je bij Rotterdamse Voetbal Vereniging Blijdorp op de juiste plek. Bij Rotterdamse Voetbal Vereniging Blijdorp hebben ze voetbalvelden, kleedkamers met douches en een gezellige kantine.

Bij Rotterdamse Voetbal Vereniging Blijdorp kun je in een leuk voetbalteam spelen in Rotterdam. Je komt in een leuk team en zal doordeweeks trainen en in het weekend een wedstrijd spelen. Meld je aan bij Rotterdamse Voetbal Vereniging Blijdorp om lid te worden. 

Rotterdamse Voetbal Vereniging Blijdorp in Rotterdam is de plek om te voetballen. Deze Voetbalclub is gelegen aan Noorderbocht 29 in Rotterdam. Het maakt niet uit of je woonachtig bent in Rotterdam of niet, iedereen is welkom bij Rotterdamse Voetbal Vereniging Blijdorp. Je kan Rotterdamse Voetbal Vereniging Blijdorp telefonisch bereiken op: 31 10 467 2918 of bekijk de website door op de link hieronder te klikken.

https://rvvblijdorp.nl/

Hoe kom je bij Rotterdamse Voetbal Vereniging Blijdorp? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Rotterdamse Voetbal Vereniging Blijdorp het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. Voetbalclub
  2. Rotterdamse Voetbal Vereniging Blijdorp

Bezoekers bekeken ook