Voetbalvereniging RKKSV

Voetbalvereniging RKKSV is een Voetbalclub gelegen aan Kruisstraat 13a in Rosmalen.

Meer informatie over Voetbalvereniging RKKSV in Rosmalen

Voetbalvereniging RKKSV is een Voetbalclub gelegen in Rosmalen op Kruisstraat 13a.

Ben jij opzoek naar een Voetbalclub in de buurt van Rosmalen? Dan ben je bij Voetbalvereniging RKKSV op de juiste plek. Bij Voetbalvereniging RKKSV hebben ze voetbalvelden, kleedkamers met douches en een gezellige kantine.

Bij Voetbalvereniging RKKSV kun je in een leuk voetbalteam spelen in Rosmalen. Je komt in een leuk team en zal doordeweeks trainen en in het weekend een wedstrijd spelen. Meld je aan bij Voetbalvereniging RKKSV om lid te worden. 

Voetbalvereniging RKKSV in Rosmalen is de plek om te voetballen. Deze Voetbalclub is gelegen aan Kruisstraat 13a in Rosmalen. Het maakt niet uit of je woonachtig bent in Rosmalen of niet, iedereen is welkom bij Voetbalvereniging RKKSV. Je kan Voetbalvereniging RKKSV telefonisch bereiken op: 31 73 521 2012 of bekijk de website door op de link hieronder te klikken.

http://www.rkksv.nl/

Hoe kom je bij Voetbalvereniging RKKSV? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Voetbalvereniging RKKSV het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. Voetbalclub
  2. Voetbalvereniging RKKSV

Bezoekers bekeken ook