Voetbalvereniging Uchta

Voetbalvereniging Uchta is een Voetbalclub gelegen aan Keizerstraat 102 in IJzendoorn.

Meer informatie over Voetbalvereniging Uchta in IJzendoorn

Voetbalvereniging Uchta is een Voetbalclub gelegen in IJzendoorn op Keizerstraat 102.

Ben jij opzoek naar een Voetbalclub in de buurt van IJzendoorn? Dan ben je bij Voetbalvereniging Uchta op de juiste plek. Bij Voetbalvereniging Uchta hebben ze voetbalvelden, kleedkamers met douches en een gezellige kantine.

Bij Voetbalvereniging Uchta kun je in een leuk voetbalteam spelen in IJzendoorn. Je komt in een leuk team en zal doordeweeks trainen en in het weekend een wedstrijd spelen. Meld je aan bij Voetbalvereniging Uchta om lid te worden. 

Voetbalvereniging Uchta in IJzendoorn is de plek om te voetballen. Deze Voetbalclub is gelegen aan Keizerstraat 102 in IJzendoorn. Het maakt niet uit of je woonachtig bent in IJzendoorn of niet, iedereen is welkom bij Voetbalvereniging Uchta. Je kan Voetbalvereniging Uchta telefonisch bereiken op: 31 344 642 151 of bekijk de website door op de link hieronder te klikken.

https://www.uchta.nl/

Hoe kom je bij Voetbalvereniging Uchta? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Voetbalvereniging Uchta het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. Voetbalclub
  2. Voetbalvereniging Uchta

Bezoekers bekeken ook