Don Bosco Studenten Voetbal

Don Bosco Studenten Voetbal is een Voetbalclub gelegen aan Gronsvelderweg 1 in Maastricht.

Meer informatie over Don Bosco Studenten Voetbal in Maastricht

Don Bosco Studenten Voetbal is een Voetbalclub gelegen in Maastricht op Gronsvelderweg 1.

Ben jij opzoek naar een Voetbalclub in de buurt van Maastricht? Dan ben je bij Don Bosco Studenten Voetbal op de juiste plek. Bij Don Bosco Studenten Voetbal hebben ze voetbalvelden, kleedkamers met douches en een gezellige kantine.

Bij Don Bosco Studenten Voetbal kun je in een leuk voetbalteam spelen in Maastricht. Je komt in een leuk team en zal doordeweeks trainen en in het weekend een wedstrijd spelen. Meld je aan bij Don Bosco Studenten Voetbal om lid te worden. 

Don Bosco Studenten Voetbal in Maastricht is de plek om te voetballen. Deze Voetbalclub is gelegen aan Gronsvelderweg 1 in Maastricht. Het maakt niet uit of je woonachtig bent in Maastricht of niet, iedereen is welkom bij Don Bosco Studenten Voetbal. Je kan Don Bosco Studenten Voetbal telefonisch bereiken op: 31 43 367 2213 of bekijk de website door op de link hieronder te klikken.

https://dbsvredsocks.nl/

Hoe kom je bij Don Bosco Studenten Voetbal? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Don Bosco Studenten Voetbal het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. Voetbalclub
  2. Don Bosco Studenten Voetbal

Bezoekers bekeken ook