Voetbal Talenten Toernooi

Voetbal Talenten Toernooi is een Vereniging of organisatie gelegen aan De Dentele 12 in Westerland.

Meer informatie over Voetbal Talenten Toernooi in Westerland

Voetbal Talenten Toernooi is een Vereniging of organisatie gelegen in Westerland op De Dentele 12.

Ben jij opzoek naar een Vereniging of organisatie in de buurt van Westerland? Dan ben je bij Voetbal Talenten Toernooi op de juiste plek. Bij Voetbal Talenten Toernooi hebben ze voetbalvelden, kleedkamers met douches en een gezellige kantine.

Bij Voetbal Talenten Toernooi kun je in een leuk voetbalteam spelen in Westerland. Je komt in een leuk team en zal doordeweeks trainen en in het weekend een wedstrijd spelen. Meld je aan bij Voetbal Talenten Toernooi om lid te worden. 

Voetbal Talenten Toernooi in Westerland is de plek om te voetballen. Deze Vereniging of organisatie is gelegen aan De Dentele 12 in Westerland. Het maakt niet uit of je woonachtig bent in Westerland of niet, iedereen is welkom bij Voetbal Talenten Toernooi. Je kan Voetbal Talenten Toernooi telefonisch bereiken op: of bekijk de website door op de link hieronder te klikken.

http://www.voetbaltalententoernooi.nl/

Hoe kom je bij Voetbal Talenten Toernooi? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Voetbal Talenten Toernooi het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. Voetbalclub
  2. Voetbal Talenten Toernooi

Bezoekers bekeken ook