Voetbalvereniging Acht

Voetbalvereniging Acht is een Voetbalclub gelegen aan Amstelstraat 1-A in Eindhoven.

Meer informatie over Voetbalvereniging Acht in Eindhoven

Voetbalvereniging Acht is een Voetbalclub gelegen in Eindhoven op Amstelstraat 1-A.

Ben jij opzoek naar een Voetbalclub in de buurt van Eindhoven? Dan ben je bij Voetbalvereniging Acht op de juiste plek. Bij Voetbalvereniging Acht hebben ze voetbalvelden, kleedkamers met douches en een gezellige kantine.

Bij Voetbalvereniging Acht kun je in een leuk voetbalteam spelen in Eindhoven. Je komt in een leuk team en zal doordeweeks trainen en in het weekend een wedstrijd spelen. Meld je aan bij Voetbalvereniging Acht om lid te worden. 

Voetbalvereniging Acht in Eindhoven is de plek om te voetballen. Deze Voetbalclub is gelegen aan Amstelstraat 1-A in Eindhoven. Het maakt niet uit of je woonachtig bent in Eindhoven of niet, iedereen is welkom bij Voetbalvereniging Acht. Je kan Voetbalvereniging Acht telefonisch bereiken op: 31 40 262 1787 of bekijk de website door op de link hieronder te klikken.

https://www.vvacht.nl/

Hoe kom je bij Voetbalvereniging Acht? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Voetbalvereniging Acht het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. Voetbalclub
  2. Voetbalvereniging Acht

Bezoekers bekeken ook