Groninger Voetbalvereniging Groen Geel

Groninger Voetbalvereniging Groen Geel is een Voetbalclub gelegen aan Laan Corpus Den Hoorn 101M in Groningen.

Meer informatie over Groninger Voetbalvereniging Groen Geel in Groningen

Groninger Voetbalvereniging Groen Geel is een Voetbalclub gelegen in Groningen op Laan Corpus Den Hoorn 101M.

Ben jij opzoek naar een Voetbalclub in de buurt van Groningen? Dan ben je bij Groninger Voetbalvereniging Groen Geel op de juiste plek. Bij Groninger Voetbalvereniging Groen Geel hebben ze voetbalvelden, kleedkamers met douches en een gezellige kantine.

Bij Groninger Voetbalvereniging Groen Geel kun je in een leuk voetbalteam spelen in Groningen. Je komt in een leuk team en zal doordeweeks trainen en in het weekend een wedstrijd spelen. Meld je aan bij Groninger Voetbalvereniging Groen Geel om lid te worden. 

Groninger Voetbalvereniging Groen Geel in Groningen is de plek om te voetballen. Deze Voetbalclub is gelegen aan Laan Corpus Den Hoorn 101M in Groningen. Het maakt niet uit of je woonachtig bent in Groningen of niet, iedereen is welkom bij Groninger Voetbalvereniging Groen Geel. Je kan Groninger Voetbalvereniging Groen Geel telefonisch bereiken op: 31 50 526 5012 of bekijk de website door op de link hieronder te klikken.

https://groen-geel.nl/

Hoe kom je bij Groninger Voetbalvereniging Groen Geel? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Groninger Voetbalvereniging Groen Geel het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. Voetbalclub
  2. Groninger Voetbalvereniging Groen Geel

Bezoekers bekeken ook