SV S(terk) D(oor) O(nderling) B(egrip)

SV S(terk) D(oor) O(nderling) B(egrip) is een Voetbalclub gelegen aan Broekermeerdijk 35-C in Broek in Waterland.

Meer informatie over SV S(terk) D(oor) O(nderling) B(egrip) in Broek in Waterland

SV S(terk) D(oor) O(nderling) B(egrip) is een Voetbalclub gelegen in Broek in Waterland op Broekermeerdijk 35-C.

Ben jij opzoek naar een Voetbalclub in de buurt van Broek in Waterland? Dan ben je bij SV S(terk) D(oor) O(nderling) B(egrip) op de juiste plek. Bij SV S(terk) D(oor) O(nderling) B(egrip) hebben ze voetbalvelden, kleedkamers met douches en een gezellige kantine.

Bij SV S(terk) D(oor) O(nderling) B(egrip) kun je in een leuk voetbalteam spelen in Broek in Waterland. Je komt in een leuk team en zal doordeweeks trainen en in het weekend een wedstrijd spelen. Meld je aan bij SV S(terk) D(oor) O(nderling) B(egrip) om lid te worden. 

SV S(terk) D(oor) O(nderling) B(egrip) in Broek in Waterland is de plek om te voetballen. Deze Voetbalclub is gelegen aan Broekermeerdijk 35-C in Broek in Waterland. Het maakt niet uit of je woonachtig bent in Broek in Waterland of niet, iedereen is welkom bij SV S(terk) D(oor) O(nderling) B(egrip). Je kan SV S(terk) D(oor) O(nderling) B(egrip) telefonisch bereiken op: of bekijk de website door op de link hieronder te klikken.

Hoe kom je bij SV S(terk) D(oor) O(nderling) B(egrip)? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je SV S(terk) D(oor) O(nderling) B(egrip) het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. Voetbalclub
  2. SV S(terk) D(oor) O(nderling) B(egrip)

Bezoekers bekeken ook